ADRENAsmart, Підтримка наднирників, 180 капсул

Код: 11559
Основне фото товара ADRENAsmart, Підтримка наднирників, 180 капсул
2239 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Що очікувати від цього продукту Допомагає нам краще впоратися зі стресом. Підтримує здорову функцію гормонів. Для серцево-судинних захворювань. Покращує витривалість. Допомагає глибокому, спокійному сну. Зупиняє нічне неспання. Нормалізує кортизол, наш гормон ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.23 кг

Lorna Vanderhaeghe Підтримка наднирників 180 капсул

ADRENAsmart, Підтримка наднирників, 180 капсул

Що очікувати від цього продукту:

NPN 80033271

Опис

Симптоми виснаження надниркових залоз

Надниркові залози допомагають нам впоратися зі стресом. Коли ми робимо дуже багато, погано їмо або не отримуємо достатнього відпочинку, надниркові залози виснажуються. Нам потрібно, щоб наші надниркові залози функціонували оптимально, тому що вони є нашою резервною гормональною системою, коли наші яєчники відпочивають. У жінок, у яких виснажено надниркові залози, спостерігаються жахливі симптоми менопаузи. Надниркові залози виробляють кортизол, наш гормон стресу, а також прогестерон, DHEA, тестостерон та естроген. ADRENAsmart працює швидко, щоб допомогти функції надниркових залоз.

Екстракт родіоли рожевої підвищує опірність організму до хімічних, біологічних та фізичних стресів. У Росії він використовувався століттями і має сильну антивікову та антистресову активність. Родіола підвищує розумову та фізичну працездатність та дуже потужно підтримує надниркові залози. Дослідження також показують, що родіол регулює серце, збільшуючи використання кисню.

Сума називається "пара тодо", що означає "для всього". Він вважається регенеративним тоніком для нервової, репродуктивної та травної систем та використовується для лікування гормональних порушень, сексуальної дисфункції, безплідності, артеріосклерозу, втоми, діабету та багатьох видів стресу.

Ягода лимонника широко використовується як загальнозміцнюючий засіб і для зміцнення здоров'я печінки. Протистоїть впливу стресу та втоми. Дослідження показують, що він має нормалізуючу дію при безсонні та нервозності. Це покращує фізичну витривалість, розумові здібності та захищає печінку. Також було виявлено, що ягода лимонника має антиоксидантні та антибактеріальні властивості.

Sensoril ashwagandha допомагає захистити організм від негативних наслідків стресу завдяки унікальним сполукам, які імітують кортизол, власний гормон, що знімає стрес. ADRENAsmart містить надзвичайно високоякісний ашвагандха, званий сенсорил. Сенсорил провів рандомізовані, подвійні сліпі, плацебо-контрольовані випробування на людях для покращення ясності розуму, енергії, серцево-судинної системи, контролю ваги та балансу цукру в крові.

формула КОЖНА КАПСУЛА МІСТ: Екстракт родіоли рожевої (корінь) (3% салідрозид) 100 мг Сума (Pfaffia paniculata) (корінь) 100 мг Екстракт ягід лимонника китайського (2% лимонника) (2: 1 з 160 мг 0 лимонника )

Сенсорил: корінь ашваганди (Withania somnifera) та екстракт листя (8%-ний альанолід) (8: 1 з 500 мг ашваганди)

62,5 мг

Цей продукт не містить опроміненого рисового борошна, штучних консервантів, барвників та підсолоджувачів; без кукурудзи, молочних продуктів, глютена, сої, пшениці чи дріжджів. VEGAN нешкідливий. НЕ МІСТИТЬ ГЛЮТЕН.

Пропоноване використання

Рекомендоване застосування: приймати по 1 - 2 капсули опівдні з перекушуванням.

Відгуки

Менше стресу і краще спати Дорога Лорно, Просто хотіла сказати спасибі, спасибі, спасибі! Минулої весни я почав з ADRENAsmart, щоб заспокоїти занепокоєння та безсоння. Мені 48 років, і я просто не міг позбутися почуття занепокоєння і нічого не боятися. Але з ADRENAsmart він просто зник, і я знову почуваюся нормально. -ТБ, До н.е. Більше енергії та очних твиків пішли! Дорога Лорна,

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)