Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок

Код: 10449
Фото товару Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок
Фото складу Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок
Фото використання Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок
Основне фото товара Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Компанію засновано в 1947 році. Весело їсти. Схвалено матусями. Не містить ГМО сертифікат NSF. Підтримує здоровя кісток. Містить барвники й ароматизатори природного походження. Без глютену, пшениці й молочних продуктів. Дієтична ще...
Вага: 0.27 кг

Solgar Детские витамины 60 цукерок

Solgar, U-Cubes Children's Calcium, Детские витамины, 60 цукерок

Опис

Solgar виробляє харчові добавки протягом вже декількох поколінь — більш 65 років. Як і всі наші добавки, жувальні таблетки U-Cubes з кальцієм і вітаміном D3 створені на основі великих наукових знань і досвіду, на яких базується наша репутація.

Ці корисні жувальні таблетки можна приймати окремо або в поєднанні з жувальними мультивітамінами U-Cubes від Solgar. Кожна порція U-Cubes на основі тапіоки з кальцієм і вітаміном D3 забезпечує рекомендоване педіатрами дозування вітаміну D3¹: [15 мкг] [600 МО] в 4 жувальних таблетках, що становить 75 % від добової норми для дітей у віці 4 років і старше, та [7,5 мкг] [300 МО] в 2 жувальних таблетках, що становить 50 % від добової норми для дітей у віці 2–3 років. Вітамін D3 сприяє засвоєнню кальцію, який необхідний для здоров’я кісток і зубів. Крім того, він зміцнює імунну систему.

Жувальні таблетки U-Cubes з кальцієм і вітаміном D3 виготовляються за технологією Solgar. Це означає, що їх виробляють невеликими партіями, щоб забезпечити найвищу якість. Жувальні таблетки не містять ГМО, проходять ретельні випробування на безпеку та ефективність… Але вони ніколи не тестуються на тваринах. Які результати? Ми пропонуємо жувальні таблетки з чудовим смаком, які неодмінно підійдуть вашим дітям.

¹ Американська академія педіатрії рекомендує дітям і підліткам отримувати [15 мкг] [600 МО] вітаміну D на день. Ці жувальні таблетки містять [15 мкг] [600 МО] в 4 жувальних таблетках для дітей у віці 4 років і старше та [7,5 мкг] [300 МО] в 2 жувальних таблетках для дітей у віці 2–3 років.

Використання

Дітям у віці 2–3 років: розжовувати по дві (2) жувальні таблетки на день або відповідно до рекомендацій лікаря. Дорослим і дітям від 4 років: розжовувати по чотири (4) жувальні таблетки на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Композиція

Сироп органічної тапіоки, органічний цукор, пектин, лимонна кислота, барвник з овочевого соку (фіолетова морква, концентрат чорної моркви, цукор), натуральні ароматизатори.

Не містить глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, містить натуральні ароматизатори.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 жувальні таблетки дітям у віці 2–3 років; 4 жувальні таблетки дітям старше 4 років
Порцій в упаковці: 30; 15
Кількість в 1 порції2 жувальні таблетки% від добової норми для дітей у віці 2–3 років4 жувальні таблетки% від добової норми для дорослих і дітей віком 4 роки та старше
Калорії15 30
Усього вуглеводів3 роки2 % 7 років3%
Усього цукру3 роки 6 років
Містить доданий цукор3 роки12%6 років12 %
Вітамін D (у вигляді D3-холекальциферолу)7,5 мкг (300 МО)50%15 мкг (600 МО)75%
Кальцій (у вигляді три-кальцію фосфату)250 мг36 %500 мг38%
Натрій10 мг function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback ! == null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій (Calcium)