Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул

Код: 10417
Фото товару Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул
Фото складу Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул
Фото використання Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул
Основне фото товара Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул
1888 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.09.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Розширена доставка фосфоліпідів. Харчова добавка. Ця формула забезпечує переваги розторопші силімарин, силібініни та ізосилібін A і B, а також фосфоліпіди для сприяння ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.24 кг

Life Extension Xортополох 120 капсул

Life Extension, European Milk Thistle, Xортополох, 120 капсул

Опис

Ця формула забезпечує переваги розторопші силімарин, силібініни та ізосилібін A і B, а також фосфоліпіди для сприяння засвоєнню. Ці сполуки забезпечують повний спектр підтримки здоров’я печінки.

Формули для здоров’я печінки, виготовлені з розторопші, використовувалися протягом століть. Удосконалений екстракт розторопші містить фітонутрієнти, які борються з окислювальним стресом і підтримують здоров’я печінки. Поєднання силібіну з фосфатидилхоліном та іншими фосфоліпідами покращує засвоєння активних сполук розторопші, забезпечуючи потужну підтримку здоров’я печінки.

Сполуки розторопші підтримують здоров'я печінки, а фосфоліпіди сприяють їх засвоєнню для покращення підтримки здоров'я.

Розширені переваги розторопші

Розторопша для здоров'я печінки

Розторопша містить потужні сполуки, які корисні не тільки для печінки, але й для загального здоров’я та життєдіяльності всього організму. Але активна речовина розторопші, силібін, погано розчиняється у воді, що ускладнює його засвоєння організмом. Наша формула розторопші долає цю перешкоду шляхом змішування силібіну з поживною речовиною під назвою фосфатидилхолін для посилення засвоєння.

Здорова печінка, здорове тіло

Сучасний спосіб життя створює велике навантаження на печінку, що робить критично важливим проактивне збереження здоров’я печінки. Саме тут на допомогу приходять гепатозахисні трави, такі як розторопша. Розторопша містить антиоксиданти, які підтримують не тільки здоров’я печінки, але й здоров’я в цілому.

Силімарин добувають з розторопші. Цей екстракт є потужним поглиначем вільних радикалів, який сам по собі сприяє здоровій роботі печінки. Передова технологія екстракції тепер дозволила нам виділити інші компоненти в самому екстракті силімарину та перевірити їхню здатність підтримувати здоров’я печінки та не тільки.

Інші сполуки в нашому екстракті розторопші

Силібінін — ще одна сполука, яка міститься в нашому високоякісному екстракті розторопші. Складається з силібінів A і B, це найбільш біологічно активний флавонолігнан, що міститься в екстракті розторопші. Його благотворний вплив на печінку було показано в доклінічних і клінічних дослідженнях. Інші екстракти розторопші під назвою ізосилібін А і В виявилися найефективнішими в підтримці здорового поділу клітин.

Фосфатидилхолін та інші фосфоліпіди посилюють доставку розторопші

Основна біоактивна сполука розторопші, силібін, погано розчиняється у воді. Через це організму важко засвоїти все це. Вчені подолали низьку біодоступність силібіну, інтегрувавши його у фітосому. Фітосома - це крихітна кулька, виготовлена ​​з фосфатидилхоліну рослинного походження.

Ця система доставки на основі фосфатидилхоліну полегшує транспортування через слизову оболонку кишечника в кровотік, що робить її ідеальною молекулою-носієм для силібіну. Вчені вважають, що фосфатидилхолін молекулярно зв’язується з силібіном, допомагаючи йому проходити через клітинні мембрани кишкового тракту. Це покращує доставку переваг екстрактів розторопші для здоров’я печінки.

Доклінічні та клінічні дані показали, що цей силібін-фосфатидилхоліновий комплекс призводить до майже в 5 разів більших концентрацій силібіну в крові, ніж силімарин окремо, а його кінцева біодоступність у печінці, його органі-мішені, в 10 разів більша, ніж у чистого силімарину. .

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте дві (2) м’які капсули щодня розділеними дозами або відповідно до рекомендацій лікаря.

Композиція

Олія соняшникова, желатин, гліцерин, вода очищена, колір ріжкового дерева, віск бджолиний.

Містить соєві боби.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 60
Кількість речовини у порції: % добової норми
Запатентована суміш фосфоліпідів розторопші. Екстракт розторопші (фрукти) [забезпечує 480 мг силімарину, 180 мг силібіну, 48 мг ізосілібіну А та ізосілібіну B], фосфоліпіди760 мг
SILIPHOS phytosome екстракт розторопші (фрукти) [забезпечує 47,52 мг силібіну]160 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Розторопша (Milk Thistle)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності