Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 13, Органічний Протеїн, 375 г

Код: 10166
Фото товару Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 1...
Фото складу Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 1...
Фото використання Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 1...
Основне фото товара Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 1...
(5)
1182 грн.
Під замовлення
Fit & Lean . 18 г білкової мускулатури . Пророщені та ферментовані . 5 джерел білка . USDA Organic . Харчова добавка . Сертифікований органічний CCOF. Без ГМО . Кошерний . Без сої . Без додавання цукру . Не містить глютену . Без молочних продуктів . Веганський . 4 грами амінокислот з ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.59 кг

Sunwarrior Органічний Протеїн 375 г

Sunwarrior, Classic Plus Protein Organic Plant Based Vanilla 13, Органічний Протеїн, 375 г

Опис

Укомплектуйте незамінні амінокислоти з насиченим поживними речовинами білком, який м’яко впливає на травлення та необхідний для здорового та стрункого способу життя. 

Наша місія живити та трансформувати планету є рушієм усього, що ми робимо. Від постачання найкращих інгредієнтів до переробленої та придатної для переробки упаковки. Це те, ким ми є. 

Для розбірливого воїна 

5 потужних джерел суперпродуктів 

Створений на основі нашого оригінального протеїну, Classic Plus покращує поживність за допомогою коричневого рису, бобових, насіння чіа, кіноа та амаранту. Цей насичений поживними речовинами протеїновий джерело м’яко впливає на травлення, водночас містить велику кількість потужних BCAA та незамінних амінокислот у натуральному складі. клітковина, вітаміни та мінерали. Пророщене, ферментоване, м’яке та смачне, це просвітлене харчування для підтягнутого, худорлявого, розбірливого воїна, який очікує, що білок матиме такий же приголомшливий смак, як і його відчуття!

Використання

Змішайте, струсіть або змішайте 1 мірну ложку з 10 унціями вашого улюбленого напою. Охолодіть і використовуйте готовий продукт того ж дня. Тримайте пакет подалі від прямого світла та тепла.

Композиція

Запатентована білкова суміш (органічний ферментований коричневий рис, органічний ферментований горох, органічна кіноа, органічне насіння чіа, органічний амарант), органічний ароматизатор ванілі, морська сіль, органічна гуарова камедь, органічний екстракт стевії (стевіолглікозиди).

Повідомлення про алерген: цей продукт виробляється на підприємстві, яке також може виробляти продукти, що містять арахіс і горіхи.

Склад:
Розмір порції: 25 г (1 мірна ложка)
Кількість порцій в контейнері: 15
 Сума на порцію% добової норми
Калорії100 
Загальний жир1 г1%
Насичених жирів function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback !== null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Органічний Протеїн (Organic Protein)