Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл

Код: 30745
Фото товару Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл
Фото складу Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл
Фото використання Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл
Основне фото товара Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл
(5)
1163 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Дитяча травяна формула. Щоденна підтримка. Харчова добавка. GMP. Без алкоголю. Без цукру. Веганський. Не містить глютену. Покінчити з нічною боротьбою з овочами намагаєтеся змусити своїх вибагливих їдців отримати свою щоденну дозу необхідних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Joy Spring Трави 30 мл

Joy Spring, Vital Vits Daily Herbals, Трави, 30 мл

Опис

Покінчити з нічною боротьбою з овочами: намагаєтеся змусити своїх вибагливих їдців отримати свою щоденну дозу необхідних вітамінів і мінералів? Vital Vits — це потужний дитячий полівітамін, наповнений корисними інгредієнтами, щоб ваша дитина, яка росте, отримувала всі вітаміни та мінерали, необхідні для вживання на наступний день.

Найкраще для найрозумніших: Vital Vits забезпечує вашу дитину основними вітамінами та мінералами, необхідними для роботи на максимальному рівні. Наша натуральна трав’яна формула містить кальцій, магній, калій, а також вітаміни А і С, щоб назвати кілька важливих щоденних вітамінів, які започатковують і живлять здоровий спосіб життя.

One Stop Shop: Vital Vits — це рідкі полівітаміни для дітей, які містять більше поживних речовин, необхідних батькам, у смачній краплі, яку люблять діти! Кожна порція містить корисну суміш вітамінів і поживних речовин, отриманих із 100% натуральних трав.

Природна підтримка імунітету для дітей: рідкі полівітаміни для дітей Vital Vits були спеціально розроблені для дітей, які ростуть. Vital Vits містить багату суміш корисних трав, включаючи: лист кропиви дводомної, люцерну, бузину, листя малини, корінь кульбаби, плоди чорниці, корінь лопуха, корінь алтея, хвощ польовий, ромашку, подорожник, пастушу сумку, лист кульбаби, солодку, спіруліну, Насіння фенхелю, червоні смужки Poly Pore, апельсинова шкірка та LTM допомагають зміцнити їхню імунну систему та підтримувати міцні та здорові внутрішні органи.

Використання

1 крапельниця (1 мл) 1-3 рази на день або за потреби. Добре струсити.

Композиція

Рослинний гліцерин USP, очищена вода, рідкі мікроелементи.

Склад:
Розмір порції: 1 крапельниця (1 мл)
Порцій у пляшці: 30 (приблизно)
Кількість речовини у порції% добової норми для дорослих і дітей віком від 4 років% добової норми для дітей від 1 до 3 років
Запатентована суміш листя кропиви, листя люцерни, плоди бузини, листя малини, корінь кульбаби, плоди чорниці, корінь лопуха, корінь алтея, трава хвоща, квітка ромашки, лист подорожника, трава пастушої сумки, лист кульбаби, корінь солодки, спіруліна, насіння фенхелю, Червона смужка Polypore, апельсинова кірка1 мл
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трави (Herbal Supplements)
Joy Spring, ZincBerry, Цинк, 30 мл
(5)
1488 грн
Доставлення
Joy Spring, Immune Boost with Echinacea, Ехінацея, 30 мл
(5)
1163 грн
Доставлення