Rootcology, Adrenal Support, Підтримка надниркових залоз, 90 капсул

Код 8164
Основне фото товара Rootcology, Adrenal Support, Підтримка надниркових залоз, 90 к...
(5)
1864 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Підтримка надниркових залоз – це комбінація стандартизованих трав і поживних речовин, які відомі для омолодження надниркових залоз. Цей продукт розроблений для підтримки здорового рівня кортизолу, функції ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: X001PAJHJZ
Вага: 0.07 кг

Rootcology Підтримка надниркових залоз 90 капсул

Rootcology, Adrenal Support, Підтримка надниркових залоз, 90 капсул

Підтримка надниркових залоз – це комбінація стандартизованих трав і поживних речовин, які відомі для омолодження надниркових залоз. Цей продукт розроблений для підтримки здорового рівня кортизолу, функції гіпоталамуса та гіпофіза (вісь HPTA) і вироблення катехоламінів (дофаміну, норадреналіну та адреналіну).*

Adrenal Support містить поживні речовини та рослинні адаптогени для:*

Розмір продукту: 90 вегетаріанських капсул

Що таке підтримка надниркових залоз?

Підтримка надниркових залоз — це комбінація стандартизованих трав і поживних речовин, які, як відомо, омолоджують наднирники.*

Які переваги Adrenal Support?

Adrenal Support розроблено для підтримки здорового рівня кортизолу, функції гіпоталамуса та гіпофіза (вісь HPTA) і вироблення катехоламіну (дофаміну, норадреналіну та адреналіну).*

Яка рекомендована доза?


Рекомендована доза становить 3 капсули на добу, починаючи з однієї капсули на добу і поступово збільшуючи до 3, залежно від переносимості.

Коли я повинен приймати Adrenal Support?


Adrenal Support можна приймати вранці.

Чи можна приймати Adrenal Support разом із препаратами для щитовидної залози?
Adrenal Support слід приймати щонайменше за 30-60 хвилин після прийому препаратів для щитовидної залози.

Чи варто починати приймати 3 капсули відразу?
Рекомендується починати з 1 капсули Adrenal Support і поступово доводити до 3 капсул відповідно до переносимості.

Чи можу я приймати Adrenal Support, якщо у мене чутливість до пасльонових?
Adrenal Support містить ашвагандху, яка є пасльоном. Таким чином, він може бути протипоказаний невеликому відсотку осіб з алергічними реакціями на рослини сімейства пасльонових (помідори, біла картопля, баклажани, болгарський перець, кайєнський перець тощо). Тим, у кого є відома чутливість до пасльонових, слід бути обережними. і попрацюйте зі своїм лікарем, щоб визначити, чи підходить їм підтримка надниркових залоз.

Adrenal Support містить корінь солодки. Чи можна приймати при високому артеріальному тиску?
Якщо у вас високий кров’яний тиск, ви захочете поговорити зі своїм лікарем, щоб переконатися, що цей продукт підходить саме вам. Adrenal Support містить 20 мг гліциризину, і хоча цієї кількості зазвичай недостатньо, щоб вплинути на кров’яний тиск, усі люди різні, тому перед використанням цієї добавки проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Як довго я повинен приймати Adrenal Support?
Рекомендується продовжувати Adrenal Support від трьох місяців до двох років, залежно від індивідуальних потреб. Його також можна використовувати за потреби, під час підвищеного стресу.

Які переваги адаптогенів?
Adrenal Support включає кілька рослинних адаптогенів — сполук, які допомагають організму регулювати вироблення різних гормонів і нейромедіаторів. Незалежно від того, чи є потреба у підвищенні чи зменшенні, вони сприяють нормалізації цих рівнів. Родіола, ашваганда, американський женьшень та елеутеро є адаптогенами, які століттями використовувалися в китайській та аюрведичній медицині для підтримки здорової реакції на стрес. Додатковий інгредієнт, солодка, допомагає кортизолу довше залишатися в крові, тим самим зменшуючи потребу надниркових залоз виробляти більше його.*

Не слід використовувати тим, хто чутливий до пасльонових, оскільки цей продукт містить ашваганду, яка може бути реактивною для деяких людей із чутливістю до пасльонових. Не слід використовувати тим, хто чутливий до екстракту кореня солодки, оскільки екстракт кореня солодки може посилити затримку води та високий кров’яний тиск. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте груддю, або якщо у вас алергія або чутливість до будь-якого з інгредієнтів цієї добавки.

Уникайте прийому таких ліків: алкілуючі засоби, аміодарон, протидіабетичні препарати, антигіпертензивні препарати, антикоагулянти/антитромбоцитарні препарати, протипухлинні антибіотики, бензодіазепіни, розріджувачі крові, цисплатин, депресанти ЦНС, кортикостероїди, цитохром P4290, C621, C4250 субстрати, дигоксин, діуретики, есциталопрам, естрогени, етакринова кислота, флуфеназин, фуросемід, інгібітори ГМГ-КоА-редуктази, імунодепресанти, індинавір, лозартан, мідазолам, інгібітори моноаміноксидази, ніацин, органічний аніоно-пептітопереносний субстрат глікопротеїнові субстрати, фенітоїн, антибіотики тетрациклінового ряду, гормон щитовидної залози+. Adrenal Support може також взаємодіяти з алкоголем та алюмінієм.

+Примітка щодо гормонів щитовидної залози: цей продукт не рекомендується людям з гіпертиреозом, оскільки було виявлено, що ашваганда підвищує рівень гормонів щитовидної залози. Як рекомендовано для будь-яких заходів щодо способу життя, особи з гіпотиреозом і нормальною функцією щитовидної залози повинні контролювати рівень гормонів щитовидної залози під час прийому цієї добавки та перевіряти рівень гормонів щитовидної залози кожні 30-90 днів, щоб перевірити, чи потрібна корекція ліків.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Alt: Pure Encapsulations, Phyto-ADR, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
1720 грн.
У наявності
Alt: Pure Encapsulations, ADR Formula, Підтримка наднирників, 60 ка...
(5)
2486 грн.
У наявності
Alt: Thorne, Adrenal Cortex, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
893 грн.
Доставка
Alt: Jarrow Formulas, Adrenal Optimizer, Адренал Оптимайзер, 120 та...
(5)
1346 грн.
Доставка