BioCoenzymated B2 Riboflavin 5'-Phosphate 50 mg, Вітамін В2 Рибофлавін, 30 капсул

Код: 8087
Основне фото товара BioCoenzymated B2 Riboflavin 5'-Phosphate 50 mg, Вітамін В2 Ри...
(4.9)
399 грн.
Під замовлення
Харчова добавка. Оброблені екстракти рослин EnviroSimplex. Підходить для вегетаріанців/веганів. Гарантована чистота та потенція. Що означає коензимований?Для того щоб вітаміни групи В ефективно використовувалися організмом, вони повинні бути перетворені в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 068958012490
Вага: 0.08 кг

Natural Factors Вітамін В2 Рибофлавін 30 капсул

BioCoenzymated B2 Riboflavin 5'-Phosphate 50 mg, Вітамін В2 Рибофлавін, 30 капсул

Опис

Що означає коензимований?

Для того щоб вітаміни групи В ефективно використовувалися організмом, вони повинні бути перетворені в їх метаболічно активні коферментні форми. Наприклад, коферментною формою рибофлавіну є 5'-фосфат рибофлавіну.

Коензим - це природна сполука, яка співпрацює зі специфічними ферментами, щоб сприяти ряду корисних метаболічних реакцій в організмі. Без коферменту фермент не може сприяти біохімічній реакції, яка відповідає за наше виживання. Ця подвійна співпраця між коферментом та ферментом є процесом, який називається коферментом.

Прийом вітамінів групи В вже в коензимованій формі дозволяє організму використовувати їх безпосередньо. Таким чином, кількість, необхідна організму, для досягнення тієї ж користі. BioCoenzymated робить ще один крок далі. Використовуючи нашу фірмову технологію EnviroSimplex, ми створили унікальний біокоензимований процес, використовуючи органічні екстракти свіжих рослин із цільних продуктів харчування та форму коферменту вітамінів групи В. Синергія між фітохімічними речовинами, що містяться в цих рослинних екстрактах, і вітаміном коферменту В оптимізує всмоктування.

Результати?

BioCoenzymated доставляє клітинам з найбільшою кількістю метаболізму поживні речовини для їх найефективнішого використання.

Відчуйте різницю.

Рибофлавін (вітамін В2) відіграє ключову роль в активації та перетворенні інших вітамінів групи В, а також у синтезі еритроцитів, метаболізмі жиру та глюкози, а також у виробленні та регулюванні специфічних біохімічних речовин. Рибофлавін 5'-фосфат є коферментною формою вітаміну В2. Прийом 5'-фосфату рибофлавіну забезпечує більшу абсорбцію та біодоступність, ніж некоензимні форми.

Ісура:

Без ГМО: Документація ✔
Mass Spec: Лабораторно перевірено ✔

Рекомендоване використання

1 капсула на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), † свіжі фактори ферми , стеарат магнію (рослинний сорт), стеаринова кислота.

† Активні овочі - органічна капуста, органічна люцерна, органічний лист кінзи, органічна петрушка, глухар, пророслий часник, органічний артишок, органічна чорна редька, органічна кульбаба, ячмінна трава, перець, органічне насіння селери, органічна буряк, органічний помідор; Хрестоцвіті овочі - Широкий спектр повноцінних активних глюкозинолатів та ферментів мірозинази з кореневища васабі (Wasabia japonica) та свіжої сушеної замороженої пророслої брокколі, органічного гірського кресу, дайкону, червоної редьки, органічної цвітної капусти, органічної капусти, органічної руколи, органічного листя кресс -салату: Поліфеноли ультра фруктів - виноград, гранат, полуниця, органічна чорниця, малина, чорниця, органічний індійський агрус, ягода щизандра, червоний апельсин, органічна ягода асаї; Трави та рослини - куркумін Theracurmin, органічний екстракт зеленого чаю без кофеїну, кореневище органічного імбиру, органічна ехінацея, органічна орегано, органічна м’ята перцева, органічна м’ята перцева; Цілі рослинні морські овочі - органічна спіруліна, органічна хлорелла, червоні водорості, синьо -зелені водорості, ламінарія.

Не містить штучних барвників, консервантів або підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, горіхів дерев або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь -якою добавкою, перед застосуванням проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте операцію. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення порушено. Для свіжості зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію 
Рибофлавін (5'-фосфат рибофлавіну)50 мг3846%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін В2 Рибофлавін (Vitamin B2 Riboflavin)
Кето дієта