Now, Progesterone from Wild Yam Cream, Прогестерон Крем Дикий ямс, 85 г

Код: 7086
Основне фото товара Now, Progesterone from Wild Yam Cream, Прогестерон Крем Дикий ...
(5)
З дикого ямсу. Балансуючий крем для шкіри. 20 мг прогестерону на насос. Без штучних барвників. Без штучних ароматизаторів. Без парабенів. Не містить глютену. Без жорстокості та веганський. Без ГМО. Використання1 повний насос дозує приблизно ще...
Міжнародний код товару: 733739033468
Вага: 0.14 кг

Now Прогестерон Крем Дикий ямс 85 г

Now, Progesterone from Wild Yam Cream, Прогестерон Крем Дикий ямс, 85 г

Опис

Використання

1 повний насос дозує приблизно 1,3 г крему, забезпечуючи 20 мг біоідентичного USP прогестерону з дикого ямсу. Цей контейнер вміщує приблизно 65 насосів. Масажними рухами втирайте 1 порцію в гладкі ділянки шкіри, такі як зап’ястя, внутрішня сторона рук або стегон, горло, живіт або груди, один або два рази на день. Поверніть додатки до цих областей. Жінкам у пременопаузі використовувати за 14 днів до першого дня менструації, припинити та повторити. Жінки в менопаузі, використовувати протягом 21 дня, припинити на 7 днів або повторити. Це лише загальні рекомендації, які, можливо, потребуватимуть змін для індивідуальних потреб.

Композиція

Вода (вода), гліцерилстеарат se, гліцерин, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​цетеариловий спирт, каприловий/каприновий тригліцерид, олія насіння helianthus annuus (соняшникова), олія насіння simmondsia chinensis (жожоба), цетеариловий спирт і цетеариловий глюкозид, прогестерон ( сорт USP), феноксіетанол і етилгексилгліцерин, ароматична суміш (лавандова олія вузьколистої)*, натуральний аромат ванілі, квіткова олія anthemis nobilis (ромашка), олія плодів citrus aurantium bergamia (бергамот), екстракт листя rosmarinus officinalis (розмарин), ксантанова камедь , сорбат калію, пантенол, ретинілпальмітат (вітамін a), токоферол (вітамін e) (без сої), порошок соку листя алое барбаденського*, екстракт плодів serenoa serrulata (пальметто), екстракт квіток chamomilla recutita (matricaria), лимонна кислота.

*Органічний інгредієнт

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прогестерон Крем (Progesterone Cream)