Future Biotics, Stressassist, Антистрес Формула, 60 капсул

Код 6917
Основне фото товара Future Biotics, Stressassist, Антистрес Формула, 60 капсул
(5)
752 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.04.2024, без передоплати
Здоров'я. Природа. Життя. Клінічно перевірені поживні речовини для функції стресового харчування. Харчова добавка. Постачання на 30 днів. Запатентований сунтеанін-L-теанін, що містить лише стереоізобраний L-ізомер, стимулює нормальні альфа-хвилі мозку. Sensoril - ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 049479025077
Вага: 0.38 кг

Future Biotics Антистрес Формула 60 капсул

Future Biotics, Stressassist, Антистрес Формула, 60 капсул

Опис

Забезпечуючи найвищу концентрацію L-теаніну, наукові дослідження показали, що сунтеанін у StressAssist стимулює нормальну активність альфа-хвиль мозку для глибокого розслаблення та розумової пильності без сонливості. Sensoril-це запатентований, багатофункціональний інгібітор стресу, який підвищує стійкість до стресу, втоми та напруги.

Сунтеанін забезпечує амінокислоту L-теанін в унікальній, чисто запатентованій формі, яка виробляється шляхом ферментативного процесу ферментації, який стереоселективно виробляє лише L-ізомер. Концентрація L-теаніну в сунтеаніні становить мінімум 98%. Сунтеанін перетинає гематоенцефалічний бар’єр, стимулюючи нормальне, здорове виробництво альфа-хвиль мозку, що викликає стан глибокої розслабленості та розумової настороженості, без сонливості.

Отриманий з Ashwagandha з використанням фірмового процесу екстракції, Sensoril містить усі бажані біологічно активні інгредієнти в оптимізованих концентраціях та співвідношеннях. Багатофункціональний інгібітор стресу, дослідження показали, що Sensoril сприяє підвищенню стійкості до втоми, стресу та напруги, одночасно сприяючи емоційному благополуччю.

StressAssist надає повний спектр необхідних вітамінів групи В, які допомагають підтримувати функцію надниркових залоз, заспокоюють та підтримують здорову нервову систему, а також допомагають організму адаптуватися до стресу, підвищуючи пильність та життєвий тонус. Цинк, важливий мікроелемент, додається для антиоксидантної та імунної підтримки разом з адаптогенними травами кореня елеутеро та родіоли рожевої. Цілий, не витягнутий корінь ашвагандхи забезпечує всі природні ко-фактори, створені природою.

StressAssist покращує потенцію за допомогою біоакселераторів Futurebiotics. Клінічно перевірений BioPerine (екстракт стручкового нігра) покращує біодоступність поживних речовин, тоді як наша запатентована природна сполука екстракту імбиру, Trikatu, суперпотенційний Digezyme та Lactospore покращує травлення та всмоктування.

L-теанін-унікальна амінокислота, відповідальна за екзотичний смак зеленого чаю. Теанін діє на нейромедіатори мозку в дозах 50-200 мг. продемонстрували розслаблення, зберігаючи розумову пильність.

План дій зі підтримки стресу

Стрес вбиває. Багато нездорових станів, включаючи переїдання, куріння, тривожність, проблеми з пам’яттю та безсоння,-це лише деякі з реакцій організму на стрес, нещодавні опитування показали, що 70-90% людей відчувають стрес на роботі та в особистому житті. Повністю вигнати стрес неможливо; головне - знати, як керувати цим і зменшувати його.

Дієтичний

Фізична активність

Додаткові методи лікування

Роби і не роби

Виміряйте свій прогрес - знайте, як ви реагуєте на стрес, і активно концентруйтеся на стратегіях успіху. Сміятися, ділитися, допомагати іншим та насолоджуватися різноманітними видами діяльності - це відчутні позитивні результати стримування стресу та захисту вашого здоров’я.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки для дорослих приймати по 2 капсули на день, бажано під час їжі.

Інші інгредієнти

Модифікована целюлоза (вегетаріанська капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, рослинний стеарат, олія м’яти перцевої.

StressAssist - черпайте натхнення у природи. Цей 100% вегетаріанський продукт містить ароматичну ботанічну сутність разом з природними цілими ко-факторами рослин, включаючи корінь ашвагандхи. Скляна упаковка подовжує природну свіжість і допомагає підтримувати потенцію.

Не містить абсолютно ніяких доданих дріжджів, цукру, солі, крохмалю, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників або консервантів.

Попередження

Проконсультуйтеся з вашим медичним працівником, перш ніж приймати L-теанін, якщо ви використовуєте будь-які рецептурні препарати або перед тим, як давати дітям. Не використовуйте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Зберігати в недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Тіамін (вітамін В1) (як тіамін HCI)25 мг1667%
Рибофлавін (вітамін В2)25 мг1470%
Ніацин (як ніацинамід)100 мг500%
Вітамін В6 (гідрохлорид піридоксину)25 мг1250%
Фолієва кислота400 мкг100%
Вітамін В-12 (у вигляді метилкобаламіну)100 мкг1667%
Біотин300 мкг100%
Пантотенова кислота (як D-кальцій пантотенат)250 мг2500%
Цинк (як цинкопіколінат)15 мг100%
Suntheanine L-теанін (запатентований)100 мг*
Сенсорний екстракт кореня та листя ашвагандхи50 мг*
Власна адаптогенна сполука проти стресу:
Корінь елеутеро, корінь ашвагандхи, корінь родіоли рожевої, холін (у вигляді холін -бітартрату), інозитол, PABA
325 мг*
Біоакселератори Futurebiotics (BioPerine, екстракт кореня імбиру, Trikatu, Digezyme, Lactospore)23 мг*
*Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка стресу (Stress Support)
Alt: Pure Synergy, Stress Remedy, Підтримка стресу, 60 капсул
(5)
2558 грн.
У наявності
Alt: AOR, Ortho Adapt, Заспокійлива формула, 120 капсул
(5)
2162 грн.
Доставка
Alt: Planetary Herbals, Calm Child, Калм Чілд Хербал Сироп, 118.28 мл
(5)
977 грн.
Доставка
Alt: Mega Food, Relax + Calm Magnesium Raspberry, Антистрес Формули...
(5)
1325 грн.
Доставка