Life Extension, Creatine Capsules, Креатин, 120 капсул

Код: 3384
Основне фото товара Life Extension, Creatine Capsules, Креатин, 120 капсул
(5)
692 грн.
Під замовлення
Не-ГМО сертифікований LE. Забезпечує енергію та підтримку здорових м'язів. Харчова добавка. Креатин - це похідне амінокислоти, яке природним чином виробляється в організмі, і його можна отримати з їжею ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870152910
Вага: 0.16 кг

Life Extension Креатин 120 капсул

Life Extension, Creatine Capsules, Креатин, 120 капсул

Опис

Креатин - це похідне амінокислоти, яке природним чином виробляється в організмі, і його можна отримати з їжею з м'яса та морепродуктів. Він використовується як добавка для зміцнення клітинної енергії та здоров'я м'язів.

Креатинові капсули підтримують загальну продуктивність вправ, підтримуючи здорову роботу м'язів та енергетичний обмін.

Переваги креатинових капсул

Оптимальний метаболізм здорової енергії

Креатин підтримує загальне здоров'я клітин, підтримуючи вже здорову функцію м'язів та заохочуючи енергетичний обмін для оптимізації виконання упражнень. Підтримуйте здоров'я м'язів та оптимізуйте здоровий енергетичний обмін за допомогою креатинових капсул.

Креатин – це похідне амінокислоти, що міститься у м'ясі та морепродуктах. Він також виробляється в організмі людини, насамперед у печінці та почках, з амінокислотами L-аргініну та гліцину, а також S-аденозилметіоніну. Він транспортується у крові для підтримки енергії клітин у всьому тілі.

Креатин і скелетні м'язи

95% креатину зберігається у скелетних м'язах, менша кількість – у мозку та яєчках. Близько двох третин внутрішньом'язового креатину перетворюється на фосфокреатин і зберігається як джерело фосфату для виробництва клітинної енергії у вигляді АТФ. У здорових людей м'язовий креатин розщеплюється і поповнюється приблизно з 1 до 3 г на день.

Велика кількість доказів показує, що добавки креатину можуть підтримувати збільшення м'язової маси, сили та працездатності, спричинені управами, у всіх вікових групах та в різних видах спортивної діяльності. Було продемонстровано, що він покращує силу м'язів верхньої та нижньої частини тіла. Креатин має різні впливи на м'язову тканину, і було запропоновано кілька механізмів, що пояснюють підвищену ефективність вправ після споживання креатину:

Креатин з віком

Численні клінічні випробування продемонстрували, що креатин позитивно впливає на силу та склад тіла, а також підтримує м'язову працездатність у літніх людей, особливо у поєднанні з тренуваннями опору. Систематичний огляд досліджень зауважив, що переваги у м'язовій силі верхньої та нижньої частини тіла, фізичної працездатності та будови тіла часто спостерігаються після 12 тижнів прийому креатину плюс фізичних навантажень у здорових літніх людей. Було навіть виявлено, що добавки креатину підтримують людей похилого віку, які не займаються спортом.

Відомо, що потенційні переваги креатину виходять далеко за межі здоров'я м'язів. Все більше доказів свідчить про те, що добавки креатину можуть підтримувати неврологічне та когнітивне здоров'я. Креатин також може сприяти здоровому настрою та мати нейропротекторні властивості. Також повідомлялося, що креатин підтримує здоровий обмін ліпідів, глюкози, кісток та гомоцистеїну у літніх людей.

Шкірна капсула креатину містить 500 мг легко всмоктуваного моногідрату креатину.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та дбайливо дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте дві (2) капсули двічі на день з водою чи соком або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза (капсула), стеаринова кислота, кремнезем.

Попередження

Увага: людям з порушенням функції нірок слід уникати добавок креатину.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій у контейнері: 60
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату)11 мг12%
Креатин моногідрат1000 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Креатин (Creatine)