Nutrasal, PPC Kids, Поліенілфосфатидилхолін, 240 мл

Код: 24572
Основне фото товара Nutrasal, PPC Kids, Поліенілфосфатидилхолін, 240 мл
(5)
2801 грн.
Під замовлення
PhosChol Kids - для дітей (і дорослих теж) Смачний апельсиновий крем. Система доставки ліпосом. Дозовано для дітей - 1000 мг PPC/5 мл чайної ложки. Смачний, вершковий та ЛЕГКИЙ для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 602573159255
Вага: 0.45 кг

Nutrasal Поліенілфосфатидилхолін 240 мл

Nutrasal, PPC Kids, Поліенілфосфатидилхолін, 240 мл

PhosChol Kids - для дітей (і дорослих теж)Нарешті, після 35 років ... рідка формула PhosChol, яка має чудовий смак і її легко приймати ... навіть для дітей !!! Більше не варто переслідувати соки, перемішувати, маскувати чи закладати ніс. Просто вершковий, смачний апельсиновий крем, який зробить введення будь -кому легким.Ми знаємо, що вам сподобається нова система доставки ліпосом з чудовим смаком і вершками.48 000 мг очищеного PPC на 8 унцій, що відповідає дозам 48 - 1000 мг. Звичайно, ви завжди можете подвоїти дозу для дітей старше, а також для дорослих.PhosChol-провідний професійний бренд фармацевтичного класу (поліенілфосфатидилхолін). Фактично, тільки в США лікарі ввели понад 100 мільйонів доз. З 1982 року PhosChol окремо є найкращим джерелом очищеного КПК. PhosChol забезпечує найвищий концентрований джерело 1,2 DLPC, що відповідає за чудову ефективність PhosChol.Життя відбувається на мембрані, а очищений PPC (PhosChol) забезпечує будівельні блоки, необхідні для відновлення, регенерації та функціонування клітинних мембран.Як і цегляна стіна, клітинні мембрани діють як бар’єри для захисту кожної клітини та органели в людському тілі, підтримуючи клітинну структуру, функції та співпрацю.Мембрани - це невід'ємний будівельний матеріал для життя, оскільки клітини, тканини, органи і, зрештою, організм неможливо сформувати без них. Коли є пошкодження мембран, ПК користується великим попитом, щоб допомогти у формуванні, розмноженні, відновленні та регенерації клітинних мембран, а також для посилення мембранно-залежного метаболізму.Без ПК та клітинних мембран життя, яке ми знаємо, було б неможливим.PPC підтримує зв'язок кишечник - мозок - печінкаВикористання очищеного PhosChol є як фізіологічним, так і цілісним і діє переважно на відновлення клітин, регенерацію, проліферацію та обмін речовин, з особливим акцентом на вразливі органи, такі як печінка. Виходячи з обширних клінічних та фармакологічних даних, доступних для широкого спектру патологій, ми вважаємо, що PhosChol може відігравати фундаментальну роль у роботі кишечника, печінки та мозку, що часто обговорюється у багатьох проблемах зі здоров'ям дітей.Ми визначили декілька сфер взаємозв’язку та занепокоєння, в яких біологічна активність очищеного PPC/DLPC була клінічно доведена. PhosChol та його основний активний інгредієнт PPC/DLPC виявилися корисними у таких областях:
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Поліенілфосфатидилхолін (PPC)
Біодобавки для дітей