Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90 капсул

Код: 23435
Фото товару Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90...
Фото складу Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90...
Фото використання Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90...
Основне фото товара Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90...
(5)
2100 грн.
Під замовлення
ПРЕМІАЛЬНА ЯКІСТЬ: Nature's Trove прагне створювати добавки SAM-e найвищої якості, доступні для всіх споживачів. Ми починаємо з сировини, яка містить найвищий рівень активного ізомеру SS, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: X001E3PSP5
Вага: 0.14 кг

Nature's Trove S-аденозил-L-метионін 400 мг 90 капсул

Nature's Trove, SAM-e 400 mg, S-аденозил-L-метионін 400 мг, 90 капсул

Що таке SAMe? SAM-e (S-аденозил-метіонін) — це революційна дієтична добавка, яка успішно використовується протягом майже півстоліття для підтримки позитивного настрою та самопочуття, комфорту суглобів і здорової функції печінки. Десятки клінічних випробувань за участю тисяч учасників підтвердили його численні переваги. SAM-e - це амінокислота, яка природним чином виробляється організмом; однак старіння, дієта та інші фактори можуть призвести до зниження рівня SAM-e в організмі. Nature's Trove SAM-e тут, щоб допомогти відновити та підтримати корисні рівні SAM-e в організмі. Чому варто вибрати Nature's Trove SAMe? Команда експертів Nature's Trove працює з SAMe більше двох десятиліть і є піонерами в цій галузі. Nature's Trove SAM-e — це стабільна біодоступна форма S-аденозил-метіоніну, яка містить найвищі рівні S,S-ізомеру (активного компонента), доступного на ринку. Він спеціально виготовлений і упакований для підтримки оптимальної ефективності. Каплети мають кишковорозчинну оболонку, щоб гарантувати оптимальне засвоювання організмом для отримання максимальної користі. Ми впевнені, що вам сподобається Nature's Trove SAM-e. Як і з усіма продуктами Nature's Trove, ми пишаємося тим, що пропонуємо вам найбільші скарби природи в їх найвищій якості. У Nature's Trove ми віримо, що природне здоров’я має бути доступним для всіх, і, пропонуючи наші продукти безпосередньо вам, ми досягаємо цієї мети, кожного клієнта за раз. Якщо у вас є коментарі, пропозиції чи запитання, будь ласка, відвідайте наш веб-сайт або зателефонуйте нам за нашим безкоштовним номером. Рекомендоване дозування: як дієтичну добавку приймайте одну капсулу щодня, бажано натщесерце, або за інструкцією лікарем. Для деяких людей додаткові харчові добавки можуть бути корисними.*Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Інформація про безпеку

Застереження: якщо ви страждаєте від біполярної або маніакальної депресії, не використовуйте цей продукт. Якщо ви зараз приймаєте антидепресанти, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Вагітним або годуючим жінкам слід проконсультуватися з лікарем перед прийомом цього продукту. Попередження: Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в сухому прохолодному місці. Не використовуйте, якщо блістерна фольга проколота або здається, що її будь-яким чином пошкоджено.

Показання

Підтримує здоров'я настрою та емоційне благополуччя, гнучкість та рухливість суглобів, здоров'я печінки

Інгредієнти

S-аденозилметіонін тозилат дисульфат, целюлоза, кишковорозчинна оболонка (містить один або декілька з наступного: фталат гідроксипропілметилцелюлози, сополімер метакрилової кислоти, гідроксипропілметилцелюлоза, триацетин, діоксид титану), маніт, лимонна кислота, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, крохмаль натрію Гліколат, кроскармелоза натрію, жовта охра.

Напрямки

Як дієтичну добавку приймайте одну капсулу щодня, бажано натщесерце, або за вказівкою лікаря. Для деяких людей додаткові добавки можуть бути корисними.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
S-Аденозил-L-метионін (S-Adenosyl-L-Methionine SAMe)
Now, SAMe 400 mg, SAMe 400 мг, 60 таблеток
(4.9)
2730 грн.
Доставка
Jarrow Formulas, SAMe 200 mg, SAM-e 200 мг, 20 таблеток
(5)
936 грн.
Доставка