Transfer Point, Beta 1.3 D Glucan, Бета Глюкан 500 мг, 60 капсул

Код: 20788
Основне фото товара Transfer Point, Beta 1.3 D Glucan, Бета Глюкан 500 мг, 60 капсул
(5)
4393 грн.
Під замовлення
Для максимальної підтримки імунної системи або для подвоєння імунної відповіді ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 856050000022
Вага: 0.09 кг

Transfer Point Бета Глюкан 500 мг 60 капсул

Transfer Point, Beta 1.3 D Glucan, Бета Глюкан 500 мг, 60 капсул


Як ми почали?
Transfer Point пропонує нашим клієнтам чудові продукти, відмінний сервіс та освіту на основі досліджень. Наша увага зосереджена на якості, а не на кількості, і ми пишаємося тим, що пропонуємо виключно найбільш досліджену імунну добавку, доступну у всьому світі.
Що робить наш продукт унікальним?
Бета -глюкан трансферної точки (Глюкан 300) пройшов широкі дослідження, включаючи кілька порівняльних досліджень. Трансфер Пойнт неодноразово перевершував конкурентів 34 на 1, що стосується чистоти та ефективності посилення функцій імунної системи.
Чому ми любимо те, що робимо?
За ці роки ми змогли допомогти тисячам людей взяти під контроль свою імунну систему. Багато з цих клієнтів подолали великі негаразди і зарахували кредит Transfer Point Beta Glucan за свою силу та стійкість імунітету. Це те, що ми любимо: покращити життя з бета -глюканом.

Transfer Point пишається тим, що є єдиним виробником найбільш біологічно активної добавки бета-глюкану (д-р Вацлав Ветвіцка, "Порівняння імунологічних ефектів комерційно доступних β-глюканів", Університет Луїсвілля, 2019).

Наші високоякісні добавки до імунної системи були ретельно перевірені та перевірені експертами в галузі імунології. Бета 1 3d глюкан Transfer Point пройшов більше неупереджених досліджень сторонніх розробників, ніж будь -яка інша доступна добавка бета -глюкана. * Мало того, що він був вивчений, він неодноразово доводив, що він у середньому в 34 рази ефективніший за своїх конкурентів.

Оскільки наш бета -глюкан перевірений, це робить Transfer Point надійним вибором для поліпшення вашого здоров'я та зміцнення їх імунної системи.

* Згідно з результатами порівняльних досліджень, проведених Вацлавом Ветвіцьким під назвою "Порівняння імунологічних ефектів комерційно доступних β-глюканів" у Луїсвільському університеті, 2019.

Чистота та випробування - цілісність

У пункті передачі ми виходимо за рамки того, що вимагає закон. Кожну окрему партію наших інгредієнтів перевіряють двічі: при першому виробництві та знову після розливу. Це гарантує, що інгредієнт не погіршиться, і що він збереже повну чистоту та повну ефективність.

Усі наші аналізи проводяться незалежними сторонами. Кілька інших виробників добавок можуть сказати те саме. Насправді, багато виробників добавок навіть не турбуються про регулярне тестування. Деякі з них використовують сертифікати автентичності, яким є багато років, а це означає, що поточна партія не перевірена.

У Transfer Point кожен лот отримує свій власний унікальний сертифікат COA, що забезпечує вам імунну підтримку, якій можна довіряти!

Зосередьтеся на якості

Дослідження надійних організацій та університетів є обов’язковою умовою для розробки наших формул. Кожна формула продукту, яку ми пропонуємо, підтримується великою кількістю солідної науки, включаючи рецензовані дослідження як у США, так і за кордоном. Наша продукція виробляється на підприємствах ISO9001 та GMP, і ми суворо дотримуємось належної виробничої практики.

Показання

 

Цей продукт використовується для посилення та поліпшення вродженої імунної відповіді вашого організму. Було показано, що бета -глюкан Transfer Point збільшує подвійну здатність вашої імунної системи, зберігаючи ваше тіло у верхній формі, щоб захистити вас.

 

Інгредієнти

 

Бета 1,3D глюкан

 

Напрямки

 

Щоб подвоїти ефективність вашої імунної системи, по можливості приймайте по 1 капсулі на кожні 50 фунтів маси тіла щодня принаймні за 30 хвилин до їжі. Для покращення імунної відповіді на 50% -75% приймайте по 2 капсули на день.

 

Юридичні

 

Заяви щодо харчових добавок не оцінювалися FDA і не призначені для діагностики, лікування, лікування або запобігання будь -яким захворюванням або стану здоров'я.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бета глюкан D глюкан (Beta D Glucan)