Klaire Labs SFI, Vitaspectrum Capsule Formula, Вітаспектрум, 180 капсул

Код: 11560
Основне фото товара Klaire Labs SFI, Vitaspectrum Capsule Formula, Вітаспектрум, 1...
(5)
2713 грн.
Під замовлення
Намагаючись вибрати полівітаміни, які найкраще відповідають вашому особистому способу життя і ситуації, необхідно враховувати всі фактори. Незважаючи на те, що це правильний і розумний підхід ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 709616012246
Вага: 0.23 кг

Klaire Labs SFI Вітаспектрум 180 капсул

Klaire Labs SFI, Vitaspectrum Capsule Formula, Вітаспектрум, 180 капсул

Намагаючись вибрати полівітаміни, які найкраще відповідають вашому особистому способу життя і ситуації, необхідно враховувати всі фактори. Незважаючи на те, що це правильний і розумний підхід при виборі відповідного полівітаміну, що відповідає вашим потребам, ви повинні також розглянути іншу сторону - що містить полівітаміни, які вам потрібні?

Вегетаріанські капсули VitaSpectrum від Klaire Labs спеціально розроблені для вмісту заліза та міді. Вони також не містять загальних алергенів, включаючи кукурудзу, пшеницю та молочні продукти. що ця формула була сертифікована GFCF (без глютену та без казеїну).Трав'яні інгредієнти також відсутні, щоб забезпечити добавку, яка може використовуватися з максимальною терпимістю до спільноти.

Не бійтеся, однак, що з усіма цими розмовами про речі, які відсутні в доповненні, мало що можна знайти. VitaSpectrum містить 28 біодоступних поживних речовин, які добре засвоюються організмом. розладами аутистичного спектру (ASD). Люди з РАС зазвичай мають проблеми зі шлунково-кишковими порушеннями, включаючи проблеми з мальабсорбцією та діареєю.

Ці проблеми, хоч і незручні, можуть також створювати значні проблеми, коли вони починають впливати на звички харчування і призводять до дефіциту. з приводу ускладнень РАС. Зокрема, VitaSpectrum містить біоактивні форми B12, B6 та фолату, а також каротини, вітамін E та вітамін D. Кожна пляшка на 180 таблеток VitaSpectrum від Klaire Labs повинна тривати близько 30 днів при рекомендованій дозі по шість таблеток. ,

Klaire Labs є лідером у виробництві гіпоалергенних пробіотиків, і обслуговує професіоналів охорони здоров'я вже більше 40 років. Його добавки не містять глютена і молочних продуктів.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. інших продуктів під час вагітності, або якщо у вас є серйозне захворювання.


Офіційний сайт: https://klaire.com
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
4 роки, 2 місяця
Мария
Спасибо! Получили быстрее срока ожидания! Баночка упакована в пленку, внизу банки пропечатаны сроки годности и партия, все как обещали, буду заказывать еще!
4 роки, 2 місяця
Лера
Очень качественные мультивитамины, доставили за 14 дней, предоплатила 10 процентов, остальные наложкой! Сервис супер, ответили сразу в вайбере и все детально пояснили! Спасибо!!!
Мультивітаміни (Multivitamins)
Мультивітаміни Вітаспектрум