Renue, NAD+ Defender, Підтримка рівня НАД +, 60 капсул

Код: 22672
Основне фото товара Renue, NAD+ Defender, Підтримка рівня НАД +, 60 капсул
(5)
3185 грн.
Під замовлення
Defender — це унікальна комбінація добавок, розроблених для зменшення системного запалення (так зване «запалення»), однієї з 9 ознак старіння. Зменшення системного запалення зведе до мінімуму споживання ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 656165996469
Вага: 0.09 кг

Renue Підтримка рівня НАД + 60 капсул

Renue, NAD+ Defender, Підтримка рівня НАД +, 60 капсул

Defender — це унікальна комбінація добавок, розроблених для зменшення системного запалення (так зване «запалення»), однієї з 9 ознак старіння. Зменшення системного запалення зведе до мінімуму споживання NAD+, щоб він був доступним для інших цілей.

Ми поєднуємо Lipo Berberine, Lipo CaAKG і Lipo HLA, які працюють разом, щоб запобігти старінню клітин і сповільнити швидкість метилювання ДНК, пов’язаного з віком, що може допомогти запобігти деяким з багатьох «хвороб старості».

Defender також може підвищити рівень NAD+, збільшуючи важливий фермент, відповідальний за перетворення нікотинаміду в NAD+, який називається NAMPT. Defender також розроблений для створення нових хрящів і кісток, тим самим зменшуючи запалення і біль у суглобах.

Про ліпосомальну доставку

Наші продукти Lipo є частиною системи ліпосомальної доставки з пролонгованим вивільненням, яка забезпечує чудову абсорбцію в капсулах, які легко ковтати.

Наш процес інкапсулює та доставляє наші продукти внутрішньоклітинно в повній формі, де вони можуть поглинатися та використовуватися, а не руйнуватися в шлунку.

Ліпо Берберин

Берберин — алкалоїд, що міститься в різних рослинах. Він подібний до метформіну тим, що може допомогти регулювати обмін глюкози та ліпідів.

Берберин підвищує рівень NAD+, зменшує запалення

У дослідженні, яке вивчало вплив берберину на рівень NAD+, було виявлено, що берберин підвищує важливий фермент, відповідальний за перетворення нікотинаміду в NAD+, який називається NAMPT.

«Берберин збільшує співвідношення NAD+/NADH шляхом індукції експресії NAMPT у клітинах C2C12» (1)

З віком ми накопичуємо старіючі клітини, які виділяють токсини, які є запальними. Берберин є одним з найбільш перспективних заходів для уповільнення накопичення старіючих клітин і запалення, яке вони виділяють, викликаючи аутофагію, спосіб очищення організму від мертвих і пошкоджених клітин, щоб звільнити місце для нових.

«Механістичні дослідження показують, що берберин індукує аутофагічну смерть у ВСІХ клітинах, інактивуючи передачу сигналів AKT/mTORC1» (2)

Переваги берберину виходять за межі індукції аутофагії та включають оптимізацію метаболічних шляхів і активізацію молекул, які підтримують епігеном. Також було показано, що він підвищує рівень NAD+ через активацію ферменту AMPK.

«Корисний ефект BBR пояснюється його дією як активатора AMPK» (3)

«Берберин підсилює активацію AMPK (одна з небагатьох хімічних речовин, яка це робить), посилює аутофагію та пом’якшує апоптоз (загибель клітин), спричинений високим рівнем глюкози» (7)

«AMPK регулює низку біологічних активностей, які нормалізують ліпідний, глюкозний та енергетичний дисбаланс» (7)

Дослідження також показують, що існує важлива синергія між двома інгредієнтами, берберином і CaAKG. AMPK посилюється берберином, а AMPK посилює регуляцію ізоцитратдегідрогенази в циклі Кребса, який виробляє альфа-кетоглутарат (AKG).

LIPO Berberine пропонує розширену підтримку для:

▸ Метаболічна функція та очищення старіючих клітин

▸ Управління вагою

▸ Активація AMPK

▸ Метаболізм цукру в крові та інсуліну

▸ Баланс мікробіома

Lipo CaAKG

Кальцій-альфа-кетоглутарат (скорочено CaAKG) — це особлива форма мінерального кальцію, яка використовується для відновлення рівня концентрації кальцію в крові до нормального рівня.

CaAKG уповільнює вплив старіння та зменшує запалення

CaAKG працює, сповільнюючи швидкість метилювання ДНК, пов’язане з віком, і зменшуючи запалення, спричинене старіючими клітинами: дві запропоновані причини, чому ми старіємо.

«Таким чином, AKG може зв'язати клітинний енергетичний метаболізм і збільшити доступність амінокислот, щоб пригнічувати секрецію запальних цитокінів» (4)

«AKG пригнічує хронічне запалення та індукує секрецію IL-10 у Т-клітинах самок мишей» (8)

CaAKG також сприяє метаболізму, забезпечуючи енергію для клітинних процесів. Він допомагає стимулювати синтез колагену і білка і впливає на вікові процеси, включаючи проліферацію стовбурових клітин. Збільшення кальцію альфа-кетоглутарату в організмі підтримує вашу печінку та її здатність до детоксикації.

LIPO CaAKG пропонує розширену підтримку для:

▸ Відновлення та підтримання цілісності ДНК

▸ Спортивні результати та відновлення

▸ Лікування вікових запалень

▸ Окислювальний стрес

▸ Клітинна детоксикація

Lipo HLA

Гіалуронова кислота – це молекула полісахариду, одного з основних компонентів сполучної тканини, яка утворює драглистий матрикс, що оточує клітини.

HLA сприяє зростанню нових клітин і зменшує запалення

Гіалуронова кислота (HLA) важлива для сприяння росту нових клітин і тканин в хрящах і кістках суглоба, тим самим зменшуючи запалення і біль у суглобах, викликані травмами або дегенерацією тканин.

«Наші результати показують, що HA була здатна інгібувати, залежно від дози, обидва типи запальних реакцій» (5)

«Дослідження, які розглядаються тут, показують багатообіцяючі результати щодо використання ГК при лікуванні запальних патологій» (6)

HLA також є ключовою молекулою, яка бере участь у зволоженні шкіри. Природне вироблення гіалуронової кислоти швидко знижується до 50% до того часу, коли нам виповниться 50 років. Дослідження показують, що вживання додаткової гіалуронової кислоти прискорює природне вироблення організмом колагену.

LIPO HLA пропонує розширену підтримку для:

▸ Відновлення молодості шкіри

▸ Зменшення болю та запалення в суглобах

▸ Здорове травлення

▸ Збереження кісткової маси

RENUE BY SCIENCE представляє LIPO Caps золотий стандарт у системах доставки добавок, який забезпечує максимальне поглинання поживних речовин у всьому організмі та, як клінічно доведено, підвищує біодоступність до 6 разів більше, ніж рідкі ліпосомні форми.


ПРО ЛІПОСОМИ

Ліпосоми інкапсулюють активні інгредієнти у фосфоліпідний «міхур», щоб захистити та доставити їх безпосередньо до клітин наших тканин, які потрапляють через кровотік.

Це спеціалізовані транспортні засоби для доставки, які виконують багато функцій у розширенні можливостей активних інгредієнтів.

Ліпосоми стабілізують терапевтичні сполуки — долаючи перешкоди для поглинання клітинами та тканинами — і покращують біологічний розподіл сполук у цільових ділянках.

ПЕРЕВАГИ ЛІПОСОМНОГО РОЗСТАВЛЕННЯ

Підвищена біодоступність ліпосомальної доставки робить її:

БІЛЬШЕ ЕКОНОМІЧНІШЕ - БІЛЬШЕ ВИРОБКИ ЗА ДОЛАР

Виробництво ліпосом дійсно збільшує вартість готового продукту, тому їх використання було більш обмеженим для вітамінів і добавок, а не для дорогих фармацевтичних препаратів. Однак збільшення вартості в 2 рази значно переважає збільшення ефективності ліпосомальної доставки в 5-20 разів або більше.

Багато людей усвідомлюють, що ліпосомальна доставка забезпечує більший ефект, але очевидно, що вони також забезпечують набагато більшу ефективність і безпеку, і їх слід використовувати для всіх продуктів з відомими проблемами біодоступності.

БІЛЬШЕ ЕФЕКТИВНІШЕ – ВИЩІ РІВНІ НАСИЧЕННЯ В ТКАНИНАХ-ЦІЛЬОВАХ

Багато популярних добавок, таких як куркумін, ресвератрол, берберин, апігенін, кверцетин та інші, мають надзвичайно низьку біодоступність. Коли ви приймаєте добавку, біодоступність якої становить 5% або менше, безпечно досягти високого рівня насичення крові неможливо. Ліпосоми доставляють у кров набагато більшу кількість цільових молекул.

БЕЗПЕКА - МІНІМІЗУЄ ТОКСИЧНІСТЬ ПЕЧІНКИ ВІД НАДЛИШТОВНИХ ДОЗУВАНЬ

Було показано, що багато харчових добавок викликають проблеми з печінкою у більш високих дозах. Ризик ураження печінки значно обмежує дозу, яку можна безпечно використовувати, що знижує ефективність. Печінка не фільтрує молекули, які доставляються ліпосомами, тому ризик токсичності значно зменшується.

- Детальніше про ліпосоми

ПОРОШКОВІ ПРОДУКТИ ЛІПОСОМИ NAD+

Наша технологія порошкових ліпосом LIPO CAPS tm інкапсулює нанорозмірні частинки в ліпосоми, які потім ліофілізовані для видалення водної фази. Це трохи нагадує виноград, який зневоднений до родзинок, за винятком того, що ліпосоми знову надуваються в організмі.

Це забезпечує максимальну біодоступність і стабільність, захищаючи біоактивні інгредієнти від деградації.

Ця технологія інкапсуляції клінічно доведена дослідженнями безпеки, абсорбції та рівня глюкози в крові, щоб максимізувати біодоступність поживних речовин. (2)

Максимальний розмір частинок менше 50 нм (нанометрів) забезпечує максимальну біодоступність і стабільність.

Удосконалені ліпосоми зберігають основну структуру ліпосомального бішару у формі порошку, що стабілізує діючу речовину та забезпечує максимальну біоефективність, потенцію та поглинання.

У нашому виробничому процесі ми використовуємо натуральний негідрогований фосфатидилхолін соняшнику, отриманий з не сертифікованої ГМО соняшникової олії з Європи. Під час виробництва ліпосом він проходить багатоетапний процес очищення та фільтрації, щоб забезпечити максимальну чистоту.

Детальніше про порошкоподібні ліпосоми

ЧОМУ ЛІПОСОМАЛЬНІ РОЗСТАВЛЕННЯ КРИТИЧНО

Якщо вони не захищені, метаболіти NAD+ майже повністю розкладаються до NAM (нікотинаміду), перш ніж досягти тканин за межами печінки.

ЗАБАГАТО НАМ

Це може бути проблемою, коли користувачі вважають, що більше, тим краще, і приймають надмірні дози стандартних капсул NR або NMN. Дуже мало робить його неушкодженим через травний тракт, печінку та кровотік, щоб досягти цільової тканини. Результатом є значне збільшення NAM.

Наприклад, це дослідження дало мишам 300 мг/кг NR і виявило, що NAM збільшується в 40 разів, тоді як NR не збільшується і існує лише на рівні слідів.

«Невелика кількість NAD з подвійною міткою, що спостерігається в м’язах, вказує на те, що пряме використання NR м’язом дійсно відбувається. Однак пероральне дозування NR збільшило циркулюючий NAM в ~40 разів, тоді як NMN залишився незмінним, а NR виявлено лише в слідових рівнях у крові. Таким чином, більшість перорально введеного NR, який досягає м’язів, здається, надходить у вигляді вивільненої NAM або як NMN».

ЩО СТАНЕ, ЯКЩО РІВНІ NAM ЗАДАТО ВИСОКІ

Високий рівень NAM може мати багато негативних ефектів, таких як інгібування сиртуїнів (r), що є протилежністю того, що ви намагаєтеся досягти, приймаючи підсилювачі NAD+. Хоча NAM корисний для багатьох захворювань, надмірний рівень NAM може бути шкідливим для вашого здоров’я.

«Високі дози NAM можуть спричинити геномну нестабільність, зменшити клітинні метилові пули та викликати резистентність до інсуліну через метильований NAM». (г)

Організм реагує на спроби знизити рівень NAM, приєднуючи метильну групу до NAM, щоб утворити MeNAM, який потім виводиться з організму. (г)

Це може призвести до «проблем з метилюванням», коли недостатньо донорів метилу, що є критичними для інших потреб і сприяє проблемам зі здоров’ям, пов’язаним із віком. (г)

TMG МОЖЕ ДОПОМОГТИ ВІДНОВИТИ МЕТИЛЬНІ ГРУПИ, КОЛИ РІВНІ NAM ЗАБАТО ВИСОКИ

Як наслідок, зараз є загальноприйнятою практикою для тих, хто приймає NMN або NR, приймати TMG або інших донорів метилу. (г)

Вважається, що це допомагає вирішити проблему надмірного накопичення NAM від прийому високих доз NMN або NR капсул, але надлишок TMG також може призвести до проблем. (г)

РІШЕННЯ ЦЕ ЛІПОСОМАЛЬНЕ РОЗСТАВЛЕННЯ

Набагато кращим рішенням є використання форми NMN або NR, яка захищає активний інгредієнт від перетравлення до NAM.

Сублінгвальна доставка NMN доставляє до 30% NMN в кровотік, тому набагато менше перетравлюється до NAM, і виснаження метильних груп є набагато меншою проблемою.

Ліпосоми ще краще, оскільки вони можуть захистити метаболіти NAD+ від перетравлення та розпаду в шлунку, печінці та крові.

Ліпосомальна доставка запобігає перетравленню ваших дорогих попередників NAD+ до NAM, що є марною тратою грошей і насправді може бути шкідливим для вашого здоров’я.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
НАД+ (NAD+)