Metagenics, Spectra Zyme Metagest, Травні ферменти, 270 таблеток

Код 21497
Основне фото товара Metagenics, Spectra Zyme Metagest, Травні ферменти, 270 таблеток
(5)
3625 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Кислотна підтримка шлунка ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 755571939661
Вага: 0.68 кг

Metagenics Травні ферменти 270 таблеток

Metagenics, Spectra Zyme Metagest, Травні ферменти, 270 таблеток

Metagenics SpectraZyme Metagest містить бетаїн HCl у поєднанні з пепсином – протеолітичним ферментом, який доповнює природне виробництво травних агентів у шлунку.
Попередження: Якщо після прийому виникає дискомфорт у шлунку, припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем. Не використовуйте, якщо в анамнезі є виразкова хвороба шлунка або дванадцятипалої кишки. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, а також якщо приймаєте інші харчові добавки або ліки. Зберігати у недоступному для дітей місці.Примітки: Цей продукт не містить ГМО та глютену. Зберігати щільно закритим у сухому прохолодному місці. Не зберігати у холодильнику.Інші інгредієнти: Силікатна мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота (рослинна), целюлоза, діоксид кремнію, магнію стеарат (рослинний) і покриття (гіпромелоза, тригліцериди з середньою довжиною ланцюга і гідроксипропілцелюлоза).Рекомендації щодо застосування: Приймайте по дві (2) таблетки з кожним прийомом їжі або за призначенням лікаря.SpectraZyme Metagest - це дієтична добавка, що продається компанією Metagenics, яка містить бетаїну гідрохлорид, пепсин і панкреатичну ліпазу. Ці інгредієнти призначені для підтримки травлення білків, жирів і вуглеводів.Бетаїн гідрохлорид є джерелом соляної кислоти (HCl), яка може допомогти підвищити кислотність шлунка, що важливо для правильного перетравлення білків та інших поживних речовин. Пепсин - це травний фермент, який розщеплює білки на менші пептиди, а панкреатична ліпаза - це фермент, який розщеплює жири на жирні кислоти та гліцерин.SpectraZyme Metagest зазвичай використовується для підтримки травлення в осіб, у яких низька кислотність шлунка або які відчувають симптоми поганого травлення, такі як здуття живота, гази або дискомфорт після їжі. Однак важливо зазначити, що ця добавка не замінює здорову та збалансовану дієту, і люди з проблемами травлення повинні проконсультуватися зі своїм медичним працівником, перш ніж почати приймати будь-які нові добавки або вносити істотні зміни в раціон.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
2 роки, 10 місяців
Світлана
Отличный препарат. Назначил врач при пониженной кислотности желудочного сока. Постоянно принимаю, очень нравится эффект. Здесь покупаю по хорошей цене. Здесь
Спектрал Зум Метагест (SpectraZyme Metagest)
Alt: Metagenics, Spectra Zyme Metagest, Травні ферменти, 90 таблеток
(5)
1541 грн.
Доставка