Supersmart, Catalase 500 mg, Фермент Каталаза 250 мг, 60 капсул

Код 21396
Основне фото товара Supersmart, Catalase 500 mg, Фермент Каталаза 250 мг, 60 капсул
(5)
1602 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.04.2024., без передоплати
Добавка каталази, ферменту, що присутній у більшості живих організмів і є предметом численних наукових досліджень в останні роки, має значну мантівікову дію, в першу чергу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 5453003826156
Вага: 0.09 кг

Supersmart Фермент Каталаза 250 мг 60 капсул

Supersmart, Catalase 500 mg, Фермент Каталаза 250 мг, 60 капсул

Добавка каталази, ферменту, що присутній у більшості живих організмів і є предметом численних наукових досліджень в останні роки, має значну мантівікову дію, в першу чергу допомагаючи запобігти передчасному посивінню волосся.

Що таке каталаза?

Ефективність каталази може бути пов'язана з її дуже специфічним хімічним складом. Фактично, це великий білок, утворений з чотирьох ідентичних ланцюжків амінокислот, кожна з яких містить атом заліза, званого гемом. секунду. Таким чином, він вважається одним з найактивніших ферментів. вчені приписали каталазі захисні ефекти, що борються зі старінням клітин.

На основі багатьох відкриттів, зроблених щодо каталази, наша добавка спрямована на природну, просту та ефективну протидію ознакам старіння. Він був розроблений для боротьби з передчасним клітинним старінням, яке може бути причиною низки проблем зі здоров'ям. Добавки каталази також можуть допомогти запобігти появі Сивого волосся. Володіючи всіма цими антивіковими перевагами, наша добавка каталаза повинна стати невід'ємною частиною будь-якого антивікового режиму.

Які переваги пов'язані з каталазою?

У боротьбі з передчасним старінням клітин каталаза має значний терапевтичний потенціал.

Що говорять дослідження про каталазу?

Деякі дослідження показують, що передчасне посивіння волосся може бути пов'язане зі зниженням рівня каталази. Відсутність цього ферменту може викликати ушкоджуючу дію перекису водню, що викликає появу сивого волосся. Перекис водню порушує роботу меланіну, одного з основних пігментів волосся. Поступово руйнуючи меланін, він призводить до депігментації - процесу, що викликає появу сивого та білого волосся.

Ряд учених досліджували додавання каталази як спосіб запобігання цьому процесу. Збільшення споживання каталази означає, що фермент може відновити свою захисну роль і, розділивши перекис водню на дві частини і таким чином блокуючи її активність, запобігти руйнуванню меланіну. здатна обмежувати, уповільнювати і навіть звертати назад процес, в результаті якого волосся передчасно сивіє.

Процес окислення за допомогою цитохромів дає побічний продукт, у великих концентраціях згубний для живого, - перекис водню. Згадаємо, що розчин цієї речовини застосовують, наприклад, при дезинфекції ран. Перекис водню є сильним окисником і може викликати в крові гемоліз еритроцитів. Цілком ясно, що організм потрібно захистити від цього вкрай небезпечного з'єднання.

Такий захист є. Це фермент каталаза . Її молекула має масу 250 тис. і складається з чотирьох субодиниць, кожна з яких містить гем, пов'язаний з поліпептидним білковим ланцюгом. Таким чином, як і в гемоглобіні, тут є 4 атоми заліза. Каталаза розкладає перекис водню на воду та кисень. Але що цікаво, коли концентрація перекису водню стає незначною, каталаза починає каталізувати реакцію окислення перекисом водню спиртів, формальдегідів та нітратів. Ферменту простоювати не можна!

Відкриття каталази також пов'язане з перекисом водню. Ще Луї Тенар, який, як ми знаємо, займався каталітичним розкладанням аміаку, відкрив перекис водню в 1818 і помітив каталітичну активність по відношенню до цієї речовини тварин тканин. Але тільки в 1907 році було встановлено, що в цьому винен фермент, який і назвали каталазою. У кристалічному вигляді отримати її вдалося лише через 30 років із печінки бика. Це один з найактивніших ферментів, молекула якого розкладає за секунду 6 мільйонів молекул перекису водню.

Є ще один фермент, що містить залізо, який також каталізує реакцію розкладання перекису водню, це пероксидаза, відкрита на початку нашого століття. Вона міститься в слині, в соку підшлункової залози, печінці, нирках і в лейкоцитах. Є відомості, що в плазмі присутня особлива пероксидаза, яка сприяє реакціям деяких похідних перекису водню. У рослин особливо багаті пероксидазою сік фігового дерева та корінь хрону. І взагалі слід зазначити, що цей фермент є поширеним у живій природі.

Пероксидаза, мабуть, і один із найцікавіших ферментів. Досить сказати, що його вивченню присвятили себе такі визначні вчені, як наш співвітчизник А. Н. Бах та німецький біохімік Р. Вільштеттер, який прославився дослідженнями хлорофілу. Особливою активністю відрізняється пероксидаза, отримана з коріння хрону. Молекула ферменту має масу 44100 і містить один атом заліза. З молока було виділено лактопероксидаза з молекулярною масою 92 тис.

Дослідників, які вивчали перетворення перок-сидази, захоплювали різноманітні фарби продуктів реакції майже всіх кольорів веселки. Недарма, американський вчений Б. Саундерс завершив свою оглядову статтю про ферменти так: «...Любуючись яскравими фарбами живої природи, ми віддаємо шану пероксидазі, від якої залежить утворення багатьох пігментів».

З каталазою і пероксидазою пов'язують надії отримання високоефективних препаратів на лікування злоякісних пухлин, оскільки вважають, що це ферменти грають значної ролі у зростанні клітин.

Наша високоякісна антивікова добавка випускається у формі капсул, кожна з яких містить 250 мг каталази, що еквівалентно 6250 одиницям активності каталази. При такому рівні каталази рекомендується приймати дві капсули на день, хоча її можна змінити відповідно до ваших потреб та порад терапевта. ефективності продукту його слід зберігати в прохолодному сухому місці далеко від прямих сонячних променів. У Supersmart також можна купити інші антивікові добавки, які захищають організм від передчасного старіння, такі як Longevity Nutrients, DNA Repair і AMPK Booster.

Купуйте каталазу, щоб допомогти боротися з передчасним клітинним старінням.Щоб визначити активність каталази фіксують утворений у процесі реакції кисень, що здійснюється манометричним, або полярографічним методами. Можлива і реєстрація кисню за допомогою вимірювання поточної концентрації перекису водню спектрофотометричним ієтодом або залишкової концентрації йодометричним, перманганатометричним або іншими титриметричними методами.Активність Каталази в еритроцитах постійна при багатьох хворобах, проте при злоякісній або іншій подібній анемії зростає каталазний індекс, який виражається щодо величини каталазної активності деякого об'єму крові до еритроцитів в цьому обсязі. Цей показник має велике діагностичне значення. У разі злоякісних новоутворень визначається зниження активності каталази в печінці та нирках. Існує навіть залежність між розміром пухлини, швидкістю зростання та рівнем зниження активності каталази в печінці. Для підтвердження цієї теорії з деяких пухлин виділялися токсогормони, це речовини, що викликають зниження активності каталази в печінці у експериментальних тварин при введенні.Дорослі люди. Приймати по 2 капсули на день.Кожна вегетаріанська капсула містить 250 мг каталази, тобто 6250 одиниць активності каталази (CatU).
Зберігати при температурі від 2 до 8°C у сухому, захищеному від світла місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)
Alt: Country Life, Maxi-Hair Plus Skin & Nails, Вітаміни для во...
(5)
1689 грн.
Доставка
Alt: Wellgenix Health, Hair Skin Nails Purvana, Пурвана 2500 мкг, 9...
(5)
2582 грн.
Доставка
Alt: Rejuvicare, Healthy Hair Skin & Nails, Коллаген, 480 мл
(5)
677 грн.
Доставка
Alt: Solgar, Skin Nails Hair + MSM, Шкіра Нігті Волосся МСМ, 60 таб...
(4.8)
730 грн.
Доставка