Primaforce, PeakO2 Workout, Гриби, 120 г

Код: 21041
Основне фото товара Primaforce, PeakO2 Workout, Гриби, 120 г
(5)
1121 грн.
Під замовлення
Peak O2 — це натуральна суміш шести сортів аюрведичних грибів, вирощених і зібраних у США, 100% сертифікованих USDA. 120 грамів суміші Peak O2 Performance Blend і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 811445020504
Вага: 0.45 кг

Primaforce Гриби 120 г

Primaforce, PeakO2 Workout, Гриби, 120 г


Порошкова добавка PrimaForce Peak O2

PrimaForce Peak O2: Наука за потужністю.

Готові вивести свої тренування на новий рівень? Поліпшити потужність? Підвищення продуктивності? Бачите реальні результати? PrimaForce Peak O2 - це науково розроблена добавка, створена спеціально для того, щоб допомогти спортсменам збільшити продуктивність і силу.

PrimaForce Peak O2 — це натуральна, без ГМО, неалергенна, веганська та не містить глютену суміш шести аюрведичних штамів грибів, 100% сертифікованих USDA, вирощених і зібраних у США. Гриби є потужними адаптогенами, що означає, що вони дозволяють користувачам «адаптуватися» до фізичних і психічних проблем і стресу та подолати їх.

PrimaForce Peak O2 покращує вашу здатність поглинати кисень і використовувати його з оптимальною ефективністю під час тренувань. Максимізація здатності вашого тіла використовувати кисень покращує вашу загальну фізичну здатність. Більше поглинання кисню можна відчути протягом декількох хвилин після прийому Peak O2.

Наша місія

PrimaForce прагне надавати нашим споживачам високоякісні, перевірені дослідженнями продукти для підвищення продуктивності, будови тіла та якості життя. Ми використовуємо лише найякісніші інгредієнти, які підтверджені останніми дослідженнями та розробками. Ми дотримуємося найсуворіших стандартів. Наша основна мета – допомогти вам досягти свого.

Наша історія

PrimaForce було створено, щоб забезпечити споживачів високоякісними продуктами для здоров’я за доступними цінами з використанням високоякісних перевірених інгредієнтів. Незалежно від того, чи намагаєтеся ви набрати м’язи, скинути жир або просто покращити загальний стан здоров’я та самопочуття, PrimaForce пропонує добавки, необхідні для досягнення вашої мети.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби (Mushroom Supplement)
Host Defense Mushrooms, Myco Shield Spray Peppermint, Гриби, 3...
(4.9)
1240 грн.
Доставка
Primordia, Antrodia 440 mg, Гриби, 60 капсул
(5)
1926 грн.
Доставка