The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул

Код: 12173
Фото товару The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-...
Фото складу The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-...
Фото використання The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-...
Основне фото товара The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-...
(5)
2165 грн.
Під замовлення
Health Products Incorporated. 400 мг активного S-аденозилметіоніну в 1 таблетці. Виготовлено відповідно до GMP. Дієтична добавка. Вкриті кишковорозчинною оболонкою таблетки SAMe від NutraLife мають сертифікат кошерності Star-K. Результати клінічних досліджень свідчать, що ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 686149181314
Вага: 0.15 кг

NutraLife S-Аденозил-L-метионін 60 капсул

The Original SAM-e S-Adenosyl-L-Methionine 400 mg, S-Аденозил-L-метионін, 60 капсул

Опис

Результати клінічних досліджень свідчать, що добавка підтримує

Кожна жива істота містить S-аденозилметіонін. Це фізіологічна речовина, що синтезується організмом і бере участь у понад 40 біохімічних реакціях, які впливають на важливі функції та стан організму.

НАСТРІЙ. Вплив SAMe на загальний емоційний стан

SAMe необхідний для виробництва багатьох важливих сполук мозку, як-от нейромедіаторів і фосфоліпідів, які є критично важливими для підтримання гарного настрою й позитивного емоційного стану.

СУГЛОБИ. Вплив SAMe на рухливість суглобів

Клінічні дослідження свідчать про те, що SAMe може відігравати важливу роль у формуванні хрящової тканини. SAMe допомагає виробляти протеоглікани — сполуки, необхідні для здоров’я суглобів та підтримання їхньої рухливості.

ПЕЧІНКА. Вплив SAMe на роботу печінки

SAMe бере участь у багатьох процесах, які відбуваються у печінці. SAMe необхідний для підтримки рівня глутатіону, який є критично важливим для правильної роботи печінки.

З віком рівень SAMe може знижуватися. Вживання добавок із SAMe може бути важливим фактором підтримки загальної активності, здоров’я та гарного самопочуття.

SAMe від NutraLife

SAMe від NutraLife містить таку саму форму активної речовини, яка продається в Європі вже понад два десятиліття. NutraLife пропонує єдину форму SAMe, яка протягом 20 років доводить свою ефективність і безпечність. NutraLife SAMe виготовляється й упаковується відповідно до найвищих стандартів якості та безпеки.

Таблетки SAMe від NutraLife знаходяться в блістерних упаковках задля підтримання безпечності, якості та свіжості продукту.

Використання

Клінічні дослідження свідчать, що 400 мг добавки (одна таблетка) на день є ефективною дозою для більшості людей. Для деяких осіб можуть бути ефективними інші дози. Будь ласка, прочитайте листок-вкладиш, який знаходиться всередині упаковки, щоб отримати додаткову інформацію.

Композиція

Дисульфат тозилату S-аденозил-метіоніну, целюлоза, манітол, лимонна кислота, стеаринова кислота, діоксид кремнію, натрію крохмальгліколят, модифікована целюлозна камедь.

Інгредієнти оболонки: сополімер метакрилової кислоти, гідроксипропілметилцелюлоза, триацетин, діоксид титану, жовта вохра.

Продукт не містить арахісу, яєць, молочних продуктів, сої, пшениці, дріжджів, глютену, деревних горіхів, молюсків і ракоподібних, риби чи інших побічних продуктів тваринного походження.

Кожна таблетка SAMe від NutraLife містить 800 мг дисульфату тозилату SAMe, в складі якого є 400 мг діючої речовини SAMe (S-аденозилметіоніну).

Поживна цінність
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 60
 Кількість в 1 порції% від добової норми
S-аденозилметіонін400 мг*
* Добову норму не визначено
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
S-Аденозил-L-метионін (S-Adenosyl-L-Methionine SAMe)
Now, SAMe 400 mg, SAMe 400 мг, 60 таблеток
(4.9)
2730 грн.
Доставка